SC PANEMAR MORARIT SI PANIFICATIE SRL foloseşte fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Vă informăm că ne-am actualizat politicile cu noile modificări
aduse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește atât prelucrarea datelor cu caracter personal cât și libera circulație a acestor date. Înainte de a continua
navigarea pe site-ul nostru vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.
Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie
urmând instrucțiunile din Politica de Cookie. Politica de Confidențialitate | Politica de Cookie
Croissantul cu cremă de fistic este preferatul celor cu gusturi pretențioase.
Preparat cu măiestrie și multă pasiune, croissantul cu ciocolată este desertul ideal.
O atingere delicată de vanilie dezvăluie savoarea unui croissant elegant.
Cu fistic sau zmeură, Panettone este surpriza delicată din coșuleț pentru cei mici și pentru cei mari.
Cu fistic sau zmeură, Panettone este surpriza delicată din coșuleț pentru cei mici și pentru cei mari.
Prăjitura Albinița este amintirea frumoasă a copilăriei de care-ți vei aduce aminte din primele clipe.
"Un dulce de necontestat și nelipsit de sărbători. Noul membru în familia Panemar vă așteaptă în magazinele noastre!"
Un produs ideal pentru persoanele cu intoleranță la gluten, respectiv cele care au decis să adopte un stil de alimentație din care au exclus glutenul.
Cu toată atenția și priceperea noastră am creat un produs pentru persoanele cu intoleranță la gluten, respectiv persoanele care au decis să adopte un stil de alimentație din care au exclus glutenul.
Încearcă tarta de zmeură dimineață împreună cu o cafea aromată. Vei avea o zi plină cu soare și zâmbete.
Ne bucurăm că putem împărți cu dumneavoastră această delicatesă clasică care combină checul nostru pufos cu gustul inconfundabil de cacao.
Ne folosim de toată experiența moștenită de la bunicii noștri pentru a vă putea oferi acest chec pufos, plin de savoare.
Fructele delicioase împreună cu experiența noastră în livrarea celui mai bun foietaj ne dau încrederea să vă recomandăm acest desert delcios.
Gustul deosebit al fructelor împreună cu experiența noastră în livrarea celui mai bun foietaj ne dau încrederea să vă recomandăm acest desert delcios.
Cu cacao sau simplu, muffin este surpriza pufoasă din coșuleț pentru colegii de la locul de muncă.
Semințe de floarea soarelui, in, susan, adăugate la o chiflă cum doar brutarii noștri știu face.
L-am împletit cu pricepere, l-am copt cu grijă. Vi-l oferim pentru cele mai plăcute momente!
Din tradiția Bavariei, cu puțină pasiune de la noi, vă oferim o soluție simplă și delicioasă de a vă stăpâni foamea.
Miere, caramel și biscuite mărunțit. Am folosit ce e mai bun pentru desăvârșirea noului produs dulce din familia noastră.
Bunicul spunea că cea mai bună pâine e cea pe care o împarți cu cei dragi. Nu degeaba cine-mparte, parte-și face!
Oricând poți să descoperi gustul fructelor care te fac să te simți ca într-o zi de vară.
Ștrudelul cu brânza de vaci este combinația perfectă dintre un foietaj sofisticat și un produs specific românesc.
De neegalat, ştrudelul cu mere poate fi definit pe scurt astfel: delicios, parfumat, ispititor.
Cremă aromată îmbrăcată într-un foietaj consistent ornat cu fulgi eleganți de migdale.
Presărate din belșug cu semințe de susan, aceste "împletituri" sunt perfecte lângă un pahar cu lapte.
Foietajul crocant și umplutura de brânză burduf, fac din pateul cu brânză un produs care "creează dependență".
Cu cacao sau simplu, muffin este surpriza pufoasă din coșuleț pentru cei mici și pentru cei mari.
O atingere delicată de vanilie dezvăluie savoarea unui foietaj elegant și prospețimea fructelor nobile.
Foietajul elegant, umplutura naturală de nucă, dau acestui produs o savoare inconfundabilă.
Un croissant fin pentru cei cu gusturi pretențioase, o cascadă de ciocolată delicioasă.
Cu o umplutură generoasă de cașcaval, acest croissant te surprinde plăcut de fiecare dată.
Din tradiția Bavariei, cu puțină pasiune de la noi, vă oferim o soluție simplă și delicioasă de a vă stăpâni foamea.
Noul Brownie de la Panemar te invită să descoperi gustul unui desert delicios, creat cu pasiune!
Pentru cei cu gusturi alese, cozonacul nemțesc cu mac este un răsfăț făcut din aluat puțin și umplutură generoasă de mac.
Cunoscute și apreciate din cele mai vechi timpuri, stafidele sunt și azi o delicatese care dau rafinament cozonacilor.
Un joc de culori și arome de fructe, într-un aluat pufos și gustos. Este îndrăgit în special de copii.
Un dulce echilibrat, plin de nucă aleasă cu grijă de la localnici. E ca prăjitura bună cu nucă de odinioară.
Această combinație de aluat clasic și aluat cu cacao dă naștere unui cozonac special. Merge bine cu un pahar de lapte rece sau cald.
Preparată după rețeta bunicii, este gustarea ideală care te încântă prin umplutura fină și gustoasă.
După o rețetă nemțească originală, am creat un produs minunat, care te vrăjește prin miezul fraged și umplutura fină.
I-am adăugat o umplutură fină de mac, l-am împletit cu pricepere, l-am copt cu grijă. Vi-l oferim pentru cele mai plăcute momente ale zilei.
Un foietaj delicat, îmbrăcat în zahăr pudră, pentru ca fiecare zi să-ți fie o sărbătoare.
Deși preparate din ingrediente de bază, saleurile sunt un final minunat pentru orice masă și atractive pentru toată lumea.
Aperitiv sau pretext de conversație, saleurile cu cașcaval sunt perfecte pentru orice împrejurare.
Aluatul fraged și umplutura pusă din belșug fac din aceste cornulețe desertul preferat al întregii familii.
Asemenea celor mai plăcute surprize, cornulețe cu gem, preparate din aluat fraged, îți dau bună dispoziție și poftă de viață.
Din tradiția secuilor am adus aici pâinea cu cartofi, cu miez proaspăt și consistent.
Pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de o alimentație specială, am creat această pâine fără sare.
Am pus alături făinuri de grâu, secară și ovăz pentru a crea o aromă puternică și o culoare unică.
Modelate cu dragoste, din cea mai fină făinăși coapte cu mare grijă, baghetele păstrează aroma irezistibilă a pâinii franțuzești.
Pâine simplă, adevărată, creată după rețeta primită moștenire de suflet de la bunica.
Dintr-un aluat special, care se maturează până la 72 de ore, a ieșit o pâine cu un amestec surprinzător de semințe de floarea soarelui, in, susan și fulgi de ovăz.
Dintr-un aluat special, care se maturează până la 72 de ore, a ieșit o pâine care surprinde esența spiritului mexican.
Dintr-un aluat special, care se maturează până la 72 de ore, a ieșit o pâine cu iz mediteranean, presărată cu măsline negre și verzi.
O pâine pentru toată familia, în care se îmbină armonios făina neagră cu cea semialbă.
Pâinea de secară este preparată numai din făină de secară, drojdie, maia și semințe de floarea soarelui pentru un gust cu totul aparte.